SVS Solar Coöperatie U.A.
  info@svs-solar.nl

  Persoonlijk contact
  0313-760040

Partners


Rhedense Energie Bouwers


REB (Rhedense Energie Bouwers) bestaat uit een aantal gemotiveerde ondernemers uit de bouw- en installatiesector die oplossingen bieden voor comfortabel en energiezuinig wonen. Zij laten u slimste oplossingen zien voor energiebesparing. Zo weten onze specialisten alles over isoleren, energiezuinig verwarmen of energie opwekken met zonnepanelen.
Uit onderzoek van gemeente Rheden bleken verstrekte isolatiesubsidies vaak besteed te worden aan bedrijven buiten de gemeente. Om de lokale bouw- en installatiebedrijven beter op de kaart te zetten is de campagne ‘Slim verbouwen met REB’ ontwikkeld. Het is een unieke campagne, die voor het grootste deel door ondernemers zelf gefinancierd wordt. De betrokkenheid en de bereidheid tot samenwerken met collega-bedrijven is erg groot. De gemeente Rheden faciliteert de campagne.

Brummen EnergieBrummenEnergie (vroeger: EBEM) is de energiecoöperatie van en door de inwoners van de gemeente Brummen en is een coöperatieve vereniging dat betekent dat de leden het voor het zeggen hebben.
De bewoners van Brummen slaan de de handen ineen om zelf duurzame energie op te wekken. Wij willen het stroomgebruik in de gemeente Brummen in 2030 volledig duurzaam en zelfvoorzienend hebben. Dat wil zeggen dat er binnen de gemeente net zoveel stroom duurzaam wordt opgewekt als er verbruikt wordt.
Duurzame energie heeft de toekomst.