SVS Solar Coöperatie U.A.
  info@svs-solar.nl

  Persoonlijk contact
  0313-760040

   

       
Warmtepompboilers


Ventus TwinCombiBoiler
We houden van het comfort van een lange, warme douche, maar wist u, dat 70% van uw energie rekening bestaat uit het verwarmen van tapwater en of het verwarmen van uw woning. En dit met de alsmaar stijgende energie prijzen Om dit alles betaalbaar te houden heeft Climasol een zeer flexibel en eenvoudig te instaleren systeem ontwikkelt, de ( Nexus™ All in One zonneboiler ) Dit is een combinatie van een boiler,controller, waterpomp en expansievat alles in een. De unit hoeft alleen nog maar aangesloten te worden met een of meerdere zonnecollectoren en klaar !!! Een zeer flexibel en duurzame oplossing om voldoende warm water te voorzien voor dagelijks gebruik.

Om dit alles betaalbaar te houden heeft Climasol een zeer flexibel en eenvoudig te instaleren systeem ontwikkelt, de ( Nexus™ All in One zonneboiler ) Dit is een combinatie van een boiler, controller,waterpomp en expansievat alles in een. De unit hoeft alleen nog maar aangesloten te worden met een of meerdere zonnecollectoren en klaar !!! Een zeer flexibel en duurzame oplossing om voldoende warm water te voorzien voor dagelijks gebruik te sluiten op alle moderne zonnecollectoren als een duurzame totaal oplossing.

De All in One is er in twee modellen, een rond model en een vierkant model, uitgerust met een slim touch screen controller, dit alles maakt het een mooi apparaat voor in huis installatie.

Schematische weergave

Techenco